Šta Vam garantujemo?

 

 

Vaša prijava neće biti diskvalifikovana!

Ministarstvo unutrašnjih poslova oglasilo je da je preko 2.5 miliona prijava diskvalifikovano zbog nezadovoljavanja propisa i radnih pravila lutrije za zelenu kartu u 2019. god.

 

Vaša prijava će biti bez greške!

Mi ćemo potpuno pregledati vašu USA prijavu zelene karte, radi ispravnosti i saglasnosti sa svim tehničkim propisima, i bez greške proslediti sa zagarantovanom prijavom u program lutrije USA zelene karte.

 

Vaša prijava će stići u pravo vreme!

Posle pažljivog ispitivanja, vaš materijal (prijava, fotografija) biće prosleđeni u elektronskom formatu Ministarstvu unutrašnjih poslova USA. Garantujemo da će vaša prijava biti podneta na vreme.

 

Obaveštavanje o dobitku!

Dobijate garantovanu adresu na koju možete dobiti obaveštenje. Ukoliko se preselite ili vam email ne radi, mi ćemo vas obavestiti o dobitku.

 

 

 Prijava

Cena

Jedna aplikacija
(plaćanje za jednu prijavu)

1.490,00 din

 

 

BRAČNI PAROVI - Posebna ponuda

Propozicijama je dozvoljeno da jedna osoba samo jednom podnese prijavu za Zelenu kartu, ali je dozvoljeno da bračni parovi pošalju svako za sebe po jednu prijavu i na taj način dupliraju šansu da budu izvučeni.

Ako platite za dve aplikacije, naši operateri će popuniti dve prijave za vas. Jedna će glasiti na vaše ime, a druga na ime vašeg supružnika. Na ovaj način duplirate šanse da budete izvučeni, a od nas dobijate popust od 50% za drugu prijavu.

Dve aplikacije
(Za bračni par, duplirate svoje šanse za dobitak,
50% popusta za drugu prijavu)

2.250,00 din