Trace Palmer - Proizvođač nakita

 

 Rođena u Engleskoj u 29. godini dobila je Zelenu kartu na lutriji. Danas živi u Los Anđelesu i poznat je proizvođač ručno izrađenog nakita od stakla. Njeni klijenti su Madonina ćerka Lurd, Sharon Stone, Pamela Anderson. Trace je rođena u Severnoj Irskoj gde je i provela veći deo svoje mladosti. Ova multi-talentovana devojka se u 19-toj godini seli u Šefild gde upisuje studije informatike i muzike. Nakon zavšenih studija i odličnih ocena, upisuje u Londonu post diplomske studije i uskoro magistrira na temi  "upotreba kompjutera u muzici".

I pored ispunjenog života i relativnog uspeha u Engleskoj, Trace se prijavila za Zelenu kartu, sa željom da kišovitu Englesku zameni sunčanom Kalifornijom i okuša svoju sreću u zemlji u kojoj je uvek želela da živi. Sreća joj se osmehnula i na Green Card lutriji biva izvučena.

Trace je osvojila Green Card na lutriji i u 29. godini se seli u Los Anđeles. Tu se razvija njeno interesovanje za staklo i obradu stakla, odnosno izradu raznih predmeta i nakita od stakla. Nakon ovladavanja tehnikom, započinje svoj privatni posao iz svog stana i vrlo brzo stiče veliki broj klijenata fasciniranih ovom tehnikom izrade nakita.

Među njenim klijentima nalaze se mnoge Hollywoodske zvezde, a o njenim kreacijama se priča u časopisima namenjenim primenjenoj umetnosti. Sharon Stone je u filmu Cold Creek Manor nosila njen nakit. Njen ručno izrađen, unikatni nakit se nalazi u mnogobrojnim prodajnim studijima u Los Anđelesu, Santa Monici, Malibuu, Venisu.

Uspeh u poslu omogućio joj je da putuje svuda po svetu, a interesovanje za njen nakit u sunčanoj Kaliforniji iz godine u godinu neprekidno raste.

Njen rad možete pogledati na dole navedenim linkovima:

http://www.karmakulture.com/
http://www.uniteddivas.com/trace/trace.html

 
< Prethodno   Sledeće >